Tine Talsma  en Stipmedewerker Opening Stip en NOVO Venstercafe 52In de Vensterschool Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk (SPT)  20 september een feestelijk begin van nieuwe ontwikkelingen. Het Steun- en Informatiepunt voor de buurt, het STIP opende haar deuren. Het Centrum voor Jeugd en Gezin vierde de opening van de Huiskamer. NOVO startte met het dagelijkse Venstercafé. In het Venstercafé werken mensen die van NOVO ondersteuning krijgen in het werkproces en/of mensen met een verstandelijke handicap.
Hier kunt u terecht voor een kopje koffie/thee met appeltaart/cake of een eenvoudige lunch. Ook is er dienstverlening zoals  schoonmaakwerkzaamheden, boodschappen, kleine klusjes, koffie/thee op locatie.  
Foto's aanklikken, druk eerst F11
Opening Stip en NOVO Venstercafe 40 Wethouder Jannie Visscher met delegatie Platform Zelforganisaties
Opening Stip en NOVO Venstercafe 44 Opening Stip en NOVO Venstercafe 41
Bewoners waren uitgenodigd om mee te doen aan diverse activiteiten. Ook was het mogelijk deel te nemen aan een rondleiding door wijkbewoner 'Tine Talsma'(Alina Kiers).
Wethouder Jannie Visscher kwam onverwacht langs met een delegatie van het Platform Zelfhulp Organisaties (PZG), PZG bestaat uit verschillende vertegenwoordigers van belangenorganisaties voor allochtonen en multiculturele vrouwengroepen, www.pzggroningen.nl.
Door OOG-TV is een filmpje gemaakt: Klik hier
Buurtbuffet in Vensterschool 20 sept 2012-004 Buurtbuffet in Vensterschool 20 sept 2012
Na de feestelijke middag was het buurtbuffet met ca 70 deelnemers. Voor € 4,- was er soep, een hoofdgerecht en een toetje. Elke 2 maanden zal een buurtbuffet georganiseerd worden. De inzet van vrijwilligers is hierbij van groot belang.
 
U kunt zich opgeven als vrijwilliger bij:
Sandra Ter  Veen, Buurtwerker Selwerd, 06-42735129 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mariska Kappert, Buurtwerker Paddepoel,  06-42733422 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Meer foto's: Klik hier  Klik op een foto, bovenaan is een loepje voor verdergroting. De knop "Acties" is voor downloaden in groot formaat. Of kijk naar de Diaserie
Buurtbuffet in Vensterschool 20 sept 2012-005
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden