c-gasleiding-1e-fase-4Enexis begint vanaf 8 oktober met het vervangen van gasleidingen in de Tuinwijk, behalve de Wilgenlaan. De bewoners hebben hierover een brief ontvangen van Enexis. De stoepen worden stukje bij beetje opengelegd om bij de leidingen te kunnen komen, dus houd rekening met wat overlast. Tijdens de werkzaamheden zullen helaas sommige geveltuintjes in de Radijsstraat en Concordiabuurt tijdelijk verwijderd moeten worden.  
Geveltuintjes die verwijderd zijn, zullen na afloop van de werkzaamheden worden hersteld. De gemeente Groningen heeft hierover afspraken gemaakt met Enexis en de bewonerscommissies in de Radijsstraat en Concordiabuurt.
 
Het Buurtcomité Concordia gaat bewoners met een geveltuintje in de Bessemoerstraat, Fruitstraat, Concordiastraat en Ooftstraat binnenkort informeren over de afspraken middels een brief. Voor eventuele vragen kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De bewoners uit de Radijsstraat kunnen voor informatie terecht bij het Groencomité Radijsstraat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Het streven is om de geveltuinen zoveel mogelijk te ontzien en om (onder) boomwortels door te werken. Voor de werklui is het prettig als u losstaande bloempotten mogelijk even binnen zet. Buurtconciërge Jannes Harkema is graag bereid om desgewenst u even te helpen om uw tuin ‘’te ontruimen’’ en weer op orde te brengen. Tel: 050 5775944 /06 52326913 Radijsstraat 49.
 
In de Wilgenlaan worden in een latere fase met andere straten (van Selwerd) de gasleidingen vervangen.  Enexis regelt de informatie daarover.
Meer Informatie over de werkzaamheden: Uitvoerder Enexis Tjaard Groenteboom, tel. 088 857 54 85
De foto is afkomstig van de wijkwebsite www.wijkverenigingsamenactief.nl/ in Helmond
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden