Flicker tuinwijk 2Via Flickr.com zijn nu ruim 3000 foto's over de Tuinwijk in origineel formaat (resolutie tot 16 megapixels of Mp) te downloaden. Klik op de afbeelding! Een aantal van deze albums zijn ondergebracht in collecties. Rechts op de pagina van de fotosite staan 3 witte stippen, dan komt u met de muiswijzer bij de collecties. Vaak is onder de titel nog een toelichting opgenomen bij de foto's. Het is even experimenteren, daarna wijst het zich zelf.
 
Vanaf het begin is al  de Google Picasafotosite, ook met historische foto's (Klik hier) en sinds eind mei via de openbareFacebookpagina (Klik hier) . Deze sites bevatten verkleinde foto's met een resolutie van eerst maximaal 2 Mp (tot najaar 2011) en nu max.3 Mp. INajaar 2013 krijgt de wijkwebsite een upgrade zodat ook via smartphones en tablets de wijkwebsite beter toegankelijk is. De beeldschermen op deze apparaten worden nu in steeds hogere resolutie geproduceerd. Ook beeldschermen van notebooks en laptops gaan naar hogere resoluties tot 5 Mp. Eerst de duurdere modellen, later ook de goedkopere. Daarom is de nieuwe fotosite noodzakelijk geworden. Facebook blijft in gebruik omdat Facebook een erg populair medium is, de Picasafotosite blijft ook beschikbaar.
 
960Voorheen_Buurtcentrum_Tuinwijk_kinderactiviteiten0007tnVan de geschiedenis van het Buurtcentrum is een aparte fotosite: Klik op de afbeelding links!
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden