Paddepoel_Selwerd_Tuinwijk_Plangebied_bestemmingsplanAl enkele jaren wordt de wijkgids Paddepoel/Selwerd uitgebracht door de wijkraden van deze wijken. Dit jaar is de wijkvereniging Tuinwijk gevraagd om zich hierbij aan te sluiten. De planning is dat de wijkgids in de 2e helft van augustus huis aan huis wordt verspreid. De gids wordt u aangeboden door de wijkraden van Paddepoel, Selwerd, Tuinwijk en door uitgeverij Leander.

Het idee achter deze gids is om een informatief naslagwerk te zijn over de wijk en een beeld te geven van de wijk. Naast de voor velen bekende instellingen, winkels en instanties zijn er vaak nog onbekende en nuttige adressen te vinden die dicht bij huis zijn. Mogelijk komt u dit goed van pas.Veel voorzieningen en instellingen zich richten op Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk. Daarom hebben de wijkraden dit jaar besloten samen de wijkgids voor de periode 2009-2010 uit te geven. De gids is nu volledig in kleur, ook met kleurenplattegron en heeft een volledig nieuwe opmaak gekregen.

Om de informatie zo actueel mogelijk te houden is de inhoud van de gids over enige tijd ook te vinden op internet. Zoals op de gemeenschappelijke website voor de verschillende gidsen: http://www.wijkgidsen.nl. Als deze wijkgidsenwebsite actief is geworden, komt hier een link.

Klik op de afbeelding om die te vergroten.

Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden