Bowls_Sonde_2000_1200
Kookclub__6
Op maandagochtend is Bowls van 10-12 uur. Bowls is een Engels balspel. Het is niet vermoeien maar bied wel veel beweging.
Op dinsdag 17.30-20.00 uur is kookclub, 1x per maand.

Beide gezelschappen hebben nog ruimte voor meer deelnemers. Hieronder meer informatie en foto's. De foto's geven een beeld van de sfeer.
Sonde 2000 is in de Vensterschool. Eikenlaan 288 - 1,
tel. 050 - 571 05 15.

Eigenlijk vormen beide activiteiten een goede combinatie. Lekker eten leidt gauw tot te veel calorieën, door de bewegingsactiviteit raakt u de calorieën weer kwijt!

Bowls
In de sporthal wordt een speelveld van 30 bij 4 meter uitgezet. Iedere speler heeft 2 ballen, die moet hij gooien naar de "jack". Een kleine witte bal. Alle attributen voor het spel zijn aanwezig. U hoeft alleen maar makkelijke zittende kleding aan te trekken.
Bowls_Sonde_2000_3
Bowls_Sonde_2000_5
Bowls_Sonde_2000_2
Klik op de foto's. Druk eerst F11, sluit met Esc

De kookclub komt goed uit voor mensen die geen zin hebben om in hun eentje te eten. Gezellig samen koken en eten en daarna besluiten wat de volgende keer gegeten wordt en wie wat inkoopt. Iedere deelnemer brengt op die manier zijn of haar culinaire vaardigheden in. De redactie heeft hier meegegeten.
Kookclub__2 Kookclub__4 Kookclub__5
Deze keer was lasagna op het menu met soep vooraf en appeltaart na; ossenstaartsoep met madeira en champignonsoep, lasagna naturel en lasagna verde (met bladspinazie). In de horeca worden de smaaknuances in de soep soms onderdrukt door toegevoegd zout, dat was hier niet het geval.
Kookclub_
Het rundergehakt in de lasagne was bereid met sambal. mosterd en ketjapsaus. De smaak was kruidig en had een licht pittige nuance. Op de foto's is te zien welke ingredienten zijn gebruikt. Het toetje was appelgebak.
Het menu was eenvoudig maar waar het gaat om kwaliteit blijven veel restaurants achter. Voor de inwendige mens was het een uitstekende avond geweest.  Bij eten hoort ook  sfeer. Die was ook in ruime mate aanwezig. Beelden zeggen meer dan tekst.

Eigenlijk vormen beide activiteiten een goede combinatie. Lekker eten leidt gauw tot te veel calorieën, door de bewegingsactiviteit raakt u de calorieën weer kwijt!

Meer foto's van Bowls en de kookclub:
Kookclub__8
Kookclub__7
kookclub

Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden