Groeten_uit_de_RadijsstraatHet zat al even in de pen, het idee om ansichtkaarten te laten maken van de schilderijen in de Radijsstraat. Deze schilderijen waren in 2003 aangebracht op de douchepanelen. Het kwam er niet van, tót het moment dat een stagiair van het Alpha college, werkzaam bij evenementenburo Samevents4U van wijkbewoner Maarten Dölle, ingeschakeld kon worden door het kunstcomité Radijsstraat. Zo krijgt het ‘'bedrijven-netwerk'' in de Tuinwijk vanzelf al enige vorm.

Groeten_uit_de_Radijsstraat_achterkant
Klik op de afbeeldingen (voor- en achterkant)
Het resultaat van de samenwerking is een kleurig ontwerp. De kaarten zijn al verspreid  in de Radijsstraat. Binnenkort ook de andere andere Tuinwijkbewoners, tezamen met de nieuwe Wijkgids Paddepoel-Selwerd-Tuinwijk die omstreeks eind augustus/begin september gereed is.

Wanneer u daarna meer kaarten wilt kunt u die ophalen bij onze buurtconciërge, zolang de voorraad strekt. Mocht u een extra grote hoeveelheid kaarten willen, dan kan dat tegen kostprijs, meer informatie is te krijgen bij Liesbeth van Hoffen van de Kunstcommissie.
Gegevens:
Buurtconciërge: Jannes Harkema, Radijsstraat 49 (050) 577 59 44 (via de Goudvink),Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Spreekuur: Ma van 11:00 tot 12:00 uur,  Vrij van 09:00 tot 10:00 uur
Kunstcommissie Radijsstraat, Liesbeth van Hoffen, Radijsstraat 32A, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mogelijk dat na de renovatie en herinrichting in de andere buurten daar ook ideëen ontstaan voor een dergelijke actie.

Foto's schilderijen Radijsstraat (niet compleet):

Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden