Wijkgids SPT 2012-2013De nieuwe wijkgids voor Tuinwijk-Paddepoel-Selwerd 2012-2013 is gereed. De planning is dat tot ca 15 september de wijkgids  huis aan huis wordt verspreid. De gids wordt u aangeboden door de wijkraden van Paddepoel, Selwerd, Tuinwijk en door uitgeverij Leander.
Het idee achter deze gids is om een informatief naslagwerk te zijn over de wijk en een beeld te geven van de wijk. Naast de voor velen bekende instellingen, winkels en instanties zijn er vaak nog onbekende en nuttige adressen die dicht bij huis te vinden, zoals nu ook een massagepraktijk op ca 5 min loopafstand vanaf de Tuinwijk. Veel voorzieningen en instellingen  richten zich op Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk. 
De gids is volledig in kleur, ook met kleurenplattegrond.Om de informatie zo actueel mogelijk te houden is de inhoud van de gids over enige tijd ook te vinden op internet.  
 
Zoals op de gemeenschappelijke website voor de verschillende gidsen: http://www.wijkgidsen.nl. Als deze wijkgidsenwebsite actief is geworden, komt hier een link.

Klik op de afbeelding om die te vergroten.

Geen Wijkgids gekregen?
Als u na 15 september nog geen wijkgids hebt ontvangen kunt u via het contactadres van deze website een exemplaar aanvragen, gratis dus.Via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden