HumanitaslogoDonderdag 30 september organiseert Steunpunt Mantelzorg Groningen-stad in samenwerking met Verslavingszorg Noord-Nederland (VNN) een themabijeenkomst voor naasten van verslaafden die te maken hebben met een zoon of dochter die verslaafd is (geweest).
De bijeenkomst is bedoeld voor ouders, maar is ook zeker interessant voor andere familieleden die hier meer over willen weten en/of zich zorgen maken.
Dhr. Stekelenburg, ervaringsdeskundige en actief bij de LSOVD, is hiervoor uitgenodigd. De LSOVD is een landelijke organisatie die al meer dan 30 jaar ondersteuning aan ouders en verwanten van verslaafden biedt. De bijeenkomst start om 19.30 uur in het Humanitasgebouw (Akerkhof ZZ 22) in Groningen. Entree en deelname is gratis. Website: www.losvd.nl

Als het om je eigen kind gaat!
Je zoon of dochter blijkt verslaafd te zijn, en dan? Wat doet het met je als ouder? Gevoelens van onmacht, boosheid, teleurstelling wisselen elkaar af. Je kind heeft een probleem en als ouder heb je dus ook een probleem, want hoe ga je hier mee om? Het levert meestal behoorlijk veel spanningen op in het hele gezin. Relaties komen aardig onder druk te staan, zelfs als je kind al volwassen is.
Dhr. Stekelenburg neemt u mee in het proces van gewaarwording, acceptatie van en het omgaan met de verslaving van uw kind. Hij maakt hierbij gebruik van meerdere theorieën, maar put ook uit zijn eigen ervaring als vader van .... en de ervaringen die hij in de praktijk van de LSOVD tegen komt.

Aanmelden
Wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven dan kunt u contact opnemen met Humanitas via tel. 050-3126000 of emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden is wenselijk
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden