Inloopavond_7_Herinrichting_Oofstraat_en_binnenterrein_ConcordiabuurtOp dinsdag 31 augustus was in het jeugdcentrum van de Tuinwijk een inloopmarkt. Een markt met als doel alle buurtbewoners de mogelijkheid te bieden kennis te nemen van de uitgewerkte plannen met betrekking tot de herinrichting van de openbare ruimte in de Concordiabuurt. Van te voren was hiertoe een flyer verspreid met een beknopte uitleg van de plannen met daarbij illustraties.
Klik op de foto's. Druk eerst op F11.
Inloopavond_4_Herinrichting_Oofstraat_en_binnenterrein_Concordiabuurt
Tijdens de avond was er de mogelijkheid om uitleg te krijgen over de plannen van de ontwerpster ervan, Wiek de Kleine van bureau Hollema. Aansluitend kon gestemd worden op de favoriete plan(nen).
Bijna alle leden van de Klankbordgroep Renovatie Concordiabuurt waren aanwezig op deze avond om bezoekers te verwelkomen, te helpen bij het stemmen en om vragen te beantwoorden. Ook een aantal vertegenwoordigers van de Huismeesters was aanwezig, Evert Dagelet van Stiel en de klankbordgroepondersteuner Hennie van Beek.

Meer (34) foto's: Klik hier of klik op de Diaserie
Inloopavond_3_Herinrichting_Oofstraat_en_binnenterrein_Concordiabuurt Inloopavond_9_Herinrichting_Oofstraat_en_binnenterrein_Concordiabuurt Inloopavond_2_Herinrichting_Oofstraat_en_binnenterrein_Concordiabuurt Inloopavond_6_Herinrichting_Oofstraat_en_binnenterrein_Concordiabuurt
Schetsen Herinrichting.
De 4 schetsen van de herinrichtingsvoorstellen, die getoond werden op de inloopavond, kunt u downloaden, door uitzoomen kunt u de details goed zien!
Inloopavond_8_Herinrichting_Oofstraat_en_binnenterrein_Concordiabuurt

Er waren ca 50 mensen, waarvan naar verhouding een groot gedeelte nieuwe bewoner is in de wijk. Het was heel leuk om kennis te maken en te merken dat we weer een aantal enthousiaste en betrokken bewoners bij hebben! De uitkomst van de avond is dat verder wordt gegaan met de plannen Oofstraat en binnentuin als Hofje.

Inloopavond_5_Herinrichting_Oofstraat_en_binnenterrein_ConcordiabuurtHierbij moet wel opgemerkt worden dat de plannen uitgevoerd zullen worden onder voorbehoud van financiële haalbaarheid. We gaan nu, samen met de Huismeesters, de gemeente en BAM kijken of uitvoering haalbaar is. Zodra daarover nieuws te melden is, zal dat z.s.m. met alle betrokkenen worden gedeeld

Meer (34) foto's: Klik hier of klik op de Diaserie

Tekst: Klankbordgroep Concordiabuurt (iets ingekort)
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden