Docentenwerk_Kamerlingh_Onnes_2In Bibliotheek Selwerd aan de Eikenlaan hangt gewoonlijk beeldend werk van leerlingen van het Kamerlingh Onnes College (de buren van de bibliotheek).
Aan het begin van een nieuw schooljaar is er nog niet direct nieuw werk te tonen. Daarom is de goede gewoonte ontstaan om aan het begin van het schooljaar beeldend werk van de docenten Beeldend Vormgeven van het Kamerlingh Onnes College te tonen.

Docentenwerk_Kamerlingh_Onnes_1Vorig jaar exposeerde docent Hans van der Veen. Dit jaar is van 1 september tot en met 30 novemer het werk te zien van een tweetal docenten: Esther Schaareman en Jan Kuiper.

Esther Schaareman is docent aan de onder- en de bovenbouw. Ze is actief in allerlei culturele organisaties op school. Haar schilderijen in acryl- en waterverf zijn krachtig van kleur en tonen verstilde (boeren)landschappen, zoals bijvoorbeeld balen hooi op het land.
Jan Kuiper is kort geleden de gelederen van het Kamerlingh Onnes College komen versterken. Hij is docent onderbouw en is daarnaast actief beeldend bezig, onder andere met fotografie. In de bibliotheek hangen van hem krijttekeningen en schilderijen op papier. Semi-abstracte vormen en licht spelen daarin de hoofdrol.

(Er zijn geen grotere afbeeldingen beschikbaar)
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden