Huurdersplatform_GroningenSinds enkele jaren is een nieuw platform voor huurdersverenigingen: Stichting Huurdersplatform Groningen (HPG). HPG wordt gedragen en gesteund door actieve huurdersorganisaties uit de stad Groningen. Daarmee bundelt het HPG de krachten en belangen van een groot aantal huurders. Hierbij vindt u de aankondiging van een serie bijeenkomsten die wij organiseren.iconProgramma 2011-2012 Kennisacademie voor huurders (en bewoners)

We noemen het de kennisacademie voor huurders maar natuurlijk zijn bewoners die geen huurder zijn, ook van harte welkom.
Op basis van onze ervaringen van de laatste tijd hebben wij bedacht dat het goed zou zijn om gespreks- en discussiebijeenkomsten te organiseren over onderwerpen die in de belangstelling staan en die een relatie hebben met huren en wonen in deze stad. De onderwerpen zijn zeer gevarieerd en gaan van participatie tot een avond over stedenbouw. In principe zijn de bijeenkomsten op de laatste dinsdag van de maand, met uitzondering van die van december want die is op dinsdag 13/12. We hebben daarvoor een, naar onze opvatting, aantrekkelijk programma opgesteld telkens een interessant en leuk onderwerp van gesprek We hebben ook een grote variatie aan sprekers en inleiders bereid gevonden om deze avonden van hun bijdrage te voorzien.
De openingsbijeenkomst is op dinsdag 25 oktober a.s.
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden