Trailer_Thuis_in_de_Tuinwijk Nieuw_jaarsreceptie_Tuinwijk_25_januari_2012-023
De nieuwjaarsborrel voor de Tuinwijkers op 26 januari was een mooie gelegenheid voor het Thuis in de Tuinwijk projekt om zich te presenteren. Kortweg ‘'TinT''. De TinT-crew is 2 maanden geleden voortvarend van start gegaan. Met als eerste resultaat een lied, een quiz en een trailer (een filmpje om de voorstelling op 30 juni alvast mee aan te kondigen). In alles staat de geschiedenis van de Tuinwijk centraal.
 
Klik op de foto's, druk eerst F11
Jesse Luth (Radijsstraat) heeft een lied op de melodie van "15 miljoen mensen" gemaakt over de Tuinwijk. Het refrein van het lied, in het geval van de Tuinwijk gaat het om ‘'15 hónderd mensen'', werd enthousiast meegezongen. Klik hier Tekst: zie onderaan of Klik op icon Tuinwijklied met notenschrift of op icon Tuinwijklied zonder notenschrift.
 
De quiz had vragen over de geschiedenis van de Tuinwijk, zoals "waar komt de naam ‘Flankeurspoort' vandaan?" en "hoeveel mensen wonen er in de wijk?". Eefke en Derk-Jaap hebben de quiz met verve geleid. De winnaars konden iets kiezen uit een mand met -heel toepasselijk voor de Tuinwijk- tuinspullen. 
Meer foto's (ook downloaden in groot formaat): Klik hier
Tuinfluiter_Nieuw_jaarsreceptie_Tuinwijk_25_januari_2012-012
Harjan (Concordiastraat) en Marija (Fruitstraat) maakten samen met bewoners een film. Daarin speelden Tuinwijkbewoners al een klein stukje van de voorstelling. Het was erg leuk om de buren in zwart-wit te zien.
 
Als TinT-crew hebben we zin gekregen om de voorstelling weer verder voor te bereiden. Gelukkig hebben mensen aangegeven dat zij ons willen helpen. Vanaf februari gaan we langs de deuren om ook andere buren te vragen of ze met ons mee willen doen!
Tuinwijklied_zonder_notenschrift
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden