Op donderdag 30 juni heeft de aftrap van de startmanifestatie plaatsgevonden! Tijdens deze aftrap werden de successen van de afgelopen jaren gepresenteerd. Aan al deze successen te zien gaat het goed met de wijk, MAAR! Het kan natuurlijk altijd beter!. Alle Tuinwijkbewoners hadden op deze startbijeenkomst de mogelijkheid om aan te geven wat zij nog graag in de buurt zouden willen zien. Het Wijkteam Nieuw Lokaal Akkoord heeft ook voor de volgende 4 jaar weer een budget gekregen waarmee veel bewonersinitiatieven gerealiseerd kunnen worden.
Belangrijke voorwaarden voor deze initiatieven is dat bewoners zelf ook actief meedoen! Hieronder staat een lijst van de ingediende projecten / voorstellen tot nu toe en de status daarvan.

Heeft u een goed idee voor uw eigen Tuinwijk?
Dien uw idee in via het digitale formulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk een terugkoppeling over uw idee! Klik hier. (Tijdelijk uitgezet vanwege spam, u kunt mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Voor meer informatie omtrent de trajecten of nieuwe ideeën kunt u contact opnemen met Opbouwwerker Evert Dagelet, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-28538627.