Tuinfluiter_Sylvia-borin
De Tuinfluiter is voortaan ook digitaal beschikbaar. Bekijken/bladeren: Klik hier: Lezen/downloaden als PDF: Klik hier
Het is de bedoeling om alle Tuinfluiters vanaf omstreeks 1991 op Internet te zetten. Daarvan zijn geen digitale bestanden beschikbaar; de gedrukte exemplaren moeten worden ingescand. Dit is arbeidsintensief; de voorlopige streefdatum is 1 januari 2014.
Hieronder vindt u het schema met deadlines voor aanleveren kopy en de verspreidingsdata in 2013. Let op de schrijftips voor de kopy.
Het mailadres voor de kopy is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klik op de foto voor het gezang van de tuinfluiter
Editie 2013
Deadline
Rondbrengen
Herfstvakantie 31 augustus
 14 oktober
Kerstvakantie
 nnb
16 december

Schrijftips:
Stand van zaken ideeën voor Nieuw Lokaal Akkoord,  stand van zaken Bessemoerstrook, programma jongerenwerk en kinderwerk, onkruidteam, of gewoon iets anders leuks. 
 
Vermelding Gegevens
Om de adressenlijst in de Tuinfluiter (en wijkwebsite) up tot date te houden, is het belangrijk dat nieuwe gegevens van organisaties/contactpersonen, bewoners en wijkprofessionals, ook worden doorgegeven!
 
Stukken of digitale foto's per mail?
Let op: voor een goede afdrukkwaliteit van de foto's is het belangrijk dat die in origineel formaat toegestuurd worden.  Je kunt ook gebruik maken van www.wetransfer.com (heel eenvoudig). Bij verkleinde foto's is de afdrukkwaliteit niet gegarandeerd of is afdrukken soms geheel niet mogelijk. Bij technische problemen kan contact opgenomen worden met de redactie 

Per post (b.v. papieren foto's)? Radijsstraat 49 9741 BK Groningen. (voormalig buurtmeesterspand) Hier woont Luit Dijkstra, Foto's tijdig afgeven bij Luit - de foto wordt gerasterd en het origineel krijg je retour. Graag je eigen gegevens op de envelop vermelden

Graag nog even aandacht voor de volgende "spelregels":
  • De stukken "zo plat mogelijk" aanleveren. Niet te veel kolommen, alinea's, lettertypes etc. Gebruik als standaard lettertype bij voorkeur Arial.
  • Haal je grammatica- en spellingsfouten er zelf zoveel mogelijk uit.
  • Heb je veel te melden, maak hier dan kleine items van- dit komt de leesbaarheid ten goede! gebruik tussenkopjes
  • Heb je plaatjes - zet deze niet in Word, maar mail ze a.u.b. in een apart bestand. 
  • Hou rekening met de verschijningsdatum.
  • Wanneer je bij je artikel een logo van de instelling wilt plaatsen, wil je deze dan in een JPG bestand bijleveren en niet in een word-bestand?
Internet
In de meeste gevallen wordt kopy ook op de wijkwebsite gepubliceerd. Close-up foto's van personen en foto's van kinderen komen echter alleen op Internet met toestemming van betrokkenen resp van de ouder(s), dit is standaard protocol. DeTuinfluiter komt nauwelijks de wijk uit en eindigt als oud papier of in een archief. Foto's op Internet zijn wereldwijd toegankelijk. Daarom dit protocol. NB! men kan een toestemming voor foto's op Internet van zichzelf of van kinderen later weer intrekken! De websitebeheerder is wettelijk verplicht dan de foto's te verwijderen.
 
Nog vragen?
Neem contact op met Derk Jaap Bessem,mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 5775214 niet 's ochtends....)

 

 
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden