Expositie_Reitdiep_College_januari_2011_1Tot en met 1 februari is er in Bibliotheek Selwerd aan de Eikenlaan weer beeldend werk te zien van het Reitdiep College, afdeling Kamerlingh Onnes.
Ditmaal hangt er fotowerk van Havo-5. Geënsceneerde foto's met als uitgangpunt "Made in Holland", lichtjes gebaseerd op de successhow Ik hou van Holland en Marsman's Herinnering aan Holland.

Expositie_Reitdiep_College_januari_2011_2 Van tulpenveld tot pepernoot: alles komt voorbij. Geënsceneerde foto's zijn als het ware kijkkastjes waarin door middel van tekenwerk en ruimtelijk objecten een voorstelling wordt opgebouwd. Van die voorstelling wordt dan weer een foto gemaakt. De Nederlandse kunstenaar Rommert Boonstra is met deze wijze van werken bekend geworden. Voor het toenmalige natuurmuseum heeft hij enige jaren geleden een serie fraaie foto's gemaakt.
Naast dit fotowerk hangt er ook werk van Atheneum-6 met als onderwerp "Moeder en Kind (Vader en Kind mag ook)". Een paar verrassende, duidelijk andere visies op dat traditionele thema zijn interessant, zoals bijvoorbeeld "Moeder aarde en haar kind het milieu... ".
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden