Trailer_Thuis_in_de_Tuinwijk_-003Zondag 15 januari leek de Tuinwijk even getransformeerd in een heuse filmset. Tuinwijkbewoners, sommigen uitgedost in jaren '40 kledij, poseerden geduldig voor de camera, op aanwijzingen van regisseuse Marija Katic en cameraman Harjan Deddens. De beelden worden gebruikt in een trailer om de muziektheatervoorstelling ‘'Thuis in de Tuinwijk'' op 30 juni 2012 mee aan te kondigen.
Klik op de foto's, druk eerst F11
Met de voorstelling wordt een beeld gegeven van de geschiedenis van de Tuinwijk en haar bewoners. Hiervoor worden interviews met oud-bewoners gehouden. Maar wat staat nu in het dagboek van zijn moeder, Sientje, dat Trijnko na haar overlijden heeft gevonden? Wie zijn al die mannen uit vroeger tijd die door het beeld lopen?
Trailer_Thuis_in_de_Tuinwijk_-001 Trailer_Thuis_in_de_Tuinwijk_-006
Trailer_Thuis_in_de_Tuinwijk_-007 Trailer_Thuis_in_de_Tuinwijk_-004
Ben je nieuwsgierig? Kom naar de nieuwjaarsborrel op donderdag 26 januari in het Buurtcentrum Tuinwijk aan de Bessemoerstraat, tussen 17.00 en 19.30 uur, dan zal de trailer vertoond worden. Wil je meewerken aan deze produktie?
Neem contact op met organisator Liesbeth van Hoffen 050 5773157 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.thuisindetuinwijk.tk

Er is nu een nieuwe blog over "Thuis in de Tuinwijk": Klik hier.  Voortaan te vinden onder de Homeknop.
Trailer_Thuis_in_de_Tuinwijk_
Trailer_Thuis_in_de_Tuinwijk_-002