plastic1Voor onze derde wandeling van dit jaar gaan wij wederom een samenwerking aan met kunstenaar en ontwerper Marcel Imthorn. Sinds kort heeft hij er een project bij; ‘De Plasticwijkfabriek’ gaat samen met bewoners openbare banken maken van gerecycled plastic en beton: De zittingen van de banken worden met door bewoners gerecycled materiaal gemaakt. Het nieuwe plastic krijgt door onze methode van bewerken een gemarmerd effect. Bewoners zien de kleuren van het door hen zelf ingezamelde plastic weer terug in de zittingen. Zie ook http://marcelimthorn.nl/index.p…/…/06/29/plasticwijkfabriek/
 Marcel komt woensdagmiddag 11 maart, om 14:00 uur langs op de Fontein om meer over zijn nieuwe project te vertellen. Na de uitleg gaan wij met z’n allen op pad, de buurt in, om plastic te verzamelen.
Hier blijft het echter niet bij; Marcel neemt ons graag verder mee in het productieproces, dus ben je nieuwsgierig én wil je samen met Marcel een mooie plastic herinnering aan deze middag maken, kom dan die zaterdag daarop (14 maart om 13:00 uur) naar Bottelroosstraat 3.
Data: woensdagmiddag 11 maart Tijd: van 14:00 tot 16:30 uur – inloop met thee en koffie vanaf 13:30 uur Start- en eindpunt: De Fontein, Eikenlaan 255, www.defontein.info
NB Opgave: vóór maandag 9 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden