Op donderdag 30 juni heeft de aftrap van de startmanifestatie plaatsgevonden! Tijdens deze aftrap werden de successen van de afgelopen jaren gepresenteerd. Aan al deze successen te zien gaat het goed met de wijk, MAAR! Het kan natuurlijk altijd beter!. Alle Tuinwijkbewoners hadden op deze startbijeenkomst de mogelijkheid om aan te geven wat zij nog graag in de buurt zouden willen zien. Het Wijkteam Nieuw Lokaal Akkoord heeft ook voor de volgende 4 jaar weer een budget gekregen waarmee veel bewonersinitiatieven gerealiseerd kunnen worden.
Belangrijke voorwaarden voor deze initiatieven is dat bewoners zelf ook actief meedoen! Hieronder staat een lijst van de ingediende projecten / voorstellen tot nu toe en de status daarvan.

Heeft u een goed idee voor uw eigen Tuinwijk?
Dien uw idee in via het digitale formulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk een terugkoppeling over uw idee! Klik hier. (Tijdelijk uitgezet vanwege spam, u kunt mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Voor meer informatie omtrent de trajecten of nieuwe ideeën kunt u contact opnemen met Opbouwwerker Evert Dagelet, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-28538627.

Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden