PolitielogoBegin dit jaar hebt u in uw wijk twee nieuwe wijkagenten: Chris van Dijken en Cor Kremer. De wisseling van wijken heeft onder andere te maken met de veranderingen in de politieorganisatie en een nieuwe gebiedsindeling. Van 5 wijkteams zijn we gegaan naar 3 robuuste teams. Ten gevolge hiervan zijn de grenzen van gebieden/wijken ook veranderd. De wijken Selwerd, Tuinwijk en Paddepoel met het universiteitsgebied Zernike behoort nu bij bureau Noord, Korreweg 3.
We denken met veel plezier terug aan de prettige contacten met de wijkbewoners en de netwerkpartners. Na zoveel jaren in dezelfde wijk te hebben gewerkt is het goed om eens naar een ander werkgebied te gaan. Het is goed voor onszelf, maar ook voor de wijk waar je komt werken, nl Selwerd/Concordiabuurt/Tuinwijk. We hopen en verwachten dat we in onze nieuwe wijk(en) net zoveel werkplezier zal ervaren. Wij hebben hierbij u als bewoner hard bij nodig. We zullen zelf proberen alle instanties/scholen en organisaties ons eigen te maken. U kunt ons ook benaderen om ons uit te nodigen voor een gesprek of voor een nadere kennismaking.

De belangrijkste opdracht is kennen en gekend worden. Dat klinkt aardig maar hoe geef je daar handen en voeten aan. Onze insteek is om veel in de wijk aanwezig te zijn en voor u als bewoner er te zijn. U kunt ons bereiken via de digitale snelweg: de politie mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarnaast proberen we de belangen van deze wijk(en) zo goed mogelijk te behartigen. We willen dit doen met onze keten- of netwerkpartners, zoals de gemeente, corporaties en hulpverleningsinstanties.
We houden overzicht over de meldingen die bij ons binnenkomen, zowel via burgers als via het Meldpunt Overlast en Zorg.
 
Bij problemen van structurele aard zullen we samen met netwerkpartners in overleg gaan, zoals de bewonersverenigingen, winkeliersverenigingen, scholen, de GGD, maatschappelijk werk, de geestelijke gezondheidszorg, de verslavingszorg, jeugdzorg, jongerenwerk en de woningbouwverenigingen en het Sociaal Team.
Ook de gemeente is een hele belangrijke netwerkpartner. Stadsdeelcoördinatie, de dienst RO/EZ, OCSW, wijkbeheer en het Meldpunt Overlast zijn ook onmisbare partners.
 
We hopen op een prettige samenwerking.
Met vriendelijk groet .
Cor Kremer (M 06-11345307) en Chris van Dijken.