Tuinfluiter

Tuinfluiter_Sylvia-borinBerichten uit de Tuinfluiter, de buurtkrant van de Tuinwijk.
Klik hier of op de foto om naar het gezang van de tuinfluiter te luisteren.
Wanneer geen vogelgezang wordt weergegeven: klik op Quicktime om het juiste programma te downloaden (gratis)
Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U kunt ook via de wijkwebsite kopy aanleveren op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
 Kopy inleveren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Schrijftips:
Stand van zaken ideeën voor Nieuw Lokaal Akkoord,  stand van zaken Bessemoerstrook, programma jongerenwerk en kinderwerk, onkruidteam, of gewoon iets anders leuks. 
 
Vermelding Gegevens
Om de adressenlijst in de Tuinfluiter (en wijkwebsite) up tot date te houden, is het belangrijk dat nieuwe gegevens van organisaties/contactpersonen, bewoners en wijkprofessionals, ook worden doorgegeven!
 
Stukken of digitale foto's per mail?
Let op: voor een goede afdrukkwaliteit van de foto's is het belangrijk dat die in origineel formaat toegestuurd worden.  Je kunt ook gebruik maken van www.wetransfer.com (heel eenvoudig). Bij verkleinde foto's is de afdrukkwaliteit niet gegarandeerd of is afdrukken soms geheel niet mogelijk. Bij technische problemen kan contact opgenomen worden met de redactie 

Per post (b.v. papieren foto's)? Radijsstraat 49 9741 BK Groningen. (voormalig buurtmeesterspand) Hier woont Luit Dijkstra, Foto's tijdig afgeven bij Luit - de foto wordt gerasterd en het origineel krijg je retour. Graag je eigen gegevens op de envelop vermelden

Graag nog even aandacht voor de volgende "spelregels":
  • De stukken "zo plat mogelijk" aanleveren. Niet te veel kolommen, alinea's, lettertypes etc. Gebruik als standaard lettertype bij voorkeur Arial.
  • Haal je grammatica- en spellingsfouten er zelf zoveel mogelijk uit.
  • Heb je veel te melden, maak hier dan kleine items van- dit komt de leesbaarheid ten goede! gebruik tussenkopjes
  • Heb je plaatjes - zet deze niet in Word, maar mail ze a.u.b. in een apart bestand. 
  • Hou rekening met de verschijningsdatum.
  • Wanneer je bij je artikel een logo van de instelling wilt plaatsen, wil je deze dan in een JPG bestand bijleveren en niet in een word-bestand?
Internet
In de meeste gevallen wordt kopy ook op de wijkwebsite gepubliceerd. Close-up foto's van personen en foto's van kinderen komen echter alleen op Internet met toestemming van betrokkenen resp van de ouder(s), dit is standaard protocol. DeTuinfluiter komt nauwelijks de wijk uit en eindigt als oud papier of in een archief. Foto's op Internet zijn wereldwijd toegankelijk. Daarom dit protocol. NB! men kan een toestemming voor foto's op Internet van zichzelf of van kinderen later weer intrekken! De websitebeheerder is wettelijk verplicht dan de foto's te verwijderen.
 
Nog vragen?
Neem contact op met Derk Jaap Bessem,mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 5775214 niet 's ochtends....)