Renovatie_Concordiabuurt_oktober_gezien_vanaf_de_Radijsstraat_5Beste Radijsstraatbewoners. Het zal niemand ontgaan zijn, dat de woningen van De Huismeesters aan de Concordiastraat Noordzijde op dit moment gerenoveerd worden.
We hebben van meerdere bewoners klachten gekregen over het lawaai. Dit was aanleiding om met de uitvoering van Aannemersbedrijf BAM eens even te overleggen.
We willen jullie hierbij over het volgende informeren.
De sloopwerkzaamheden in de woningen Concordiastraat 1 t/m 11 en in de Moesstraat zullen nog tot eind november duren.
Foto's aanklikken, druk eerst op F11

Renovatie_Concordiabuurt_oktober_gezien_vanaf_de_Radijsstraat
Het budget voor de renovatie en de werkopdracht van De Huismeesters laat alleen een strakke planning van het werk toe; het is onvermijdelijk, dat de sloop, waaronder vernieling van ramen elke morgen om 7.00 uur blijft beginnen. In een strak tempo moeten nl. verwijdering van ramen, aanpassen van de raamopeningen in de muren en plaatsing van nieuwe ramen op elkaar volgen.

Renovatie_Concordiabuurt_oktober_gezien_vanaf_de_Radijsstraat_2Getracht wordt het radiogebruik te beperken; de uitvoering verzekert zich op dit punt aan de wettelijke voorschriften te houden. Wanneer je echt hinder hebt van een radio kun je de mensen ook rechtstreeks benaderen. Het kan voorkomen dat de lege woning het effect heeft van een klankkast op geluiden van een radio of andere bron, ook al staat het volume niet zo hoog.

De uitvoering van BAM betreurt het, dat Radijsstraatbewoners niet eerder over de renovatieplanning zijn geïnformeerd, maar zij acht dit uitsluitend een taak van De Huismeesters, die de opdrachtgever is.
Eventuele toekomstige incidenten dienen dan ook bij De Huismeesters gemeld te worden. 

Renovatie_Concordiabuurt_oktober_gezien_vanaf_de_Radijsstraat_4

Er is spreekuur op maandagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur in het wijkvernieuwingspand Concordiastraat 85a. De contactpersoon is Greetje Al-Delaimy
Of naar het kantoor op  de Friesestraatweg 18, 9718 NH Groningen Postadres Postbus 546, 9700 AM Groningen. Openingstijden 8.00 uur tot 17.00 uur (telefonisch tot 17.30) tel.050 365 71 71. Fax: 050 318 31 24, Algemeen e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. website: www.dehuismeesters.nl

De Renovatie zal eind december/begin januari gereed zijn.

Met vriendelijke groeten,
Straatcomité Radijsstraat/Wijkvereniging Tuinwijk,
Derk Jaap Bessem
Jan Arnold.
Liesbeth van Hoffen

Renovatie_Concordiabuurt_oktober_gezien_vanaf_de_Radijsstraat_3Verdere vragen en reacties
  • U kunt reageren via het contactadres van de wijkwebsite.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • U kunt ook vragen voorleggen aan de Klankbordgroep voor de Renovatie: Klik hier Het voordeel is dan dat andere ook uw klacht kunnen lezen. Tenzij u liever anoniem blijft.
Let op: Langs deze weg kunnen niet direct de klachten verholpen worden. Het geeft een beeld in welke mate er nog klachten voorkomen.
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden