Team Extra Link MJDEen geheel nieuw team vrijwilligers is bij ExtraLink gestart om mensen bij te staan die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. ExtraLink is een onderdeel van Link 050. Bij Link 050 in hartje stad kun je doordeweeks zo naar binnen lopen. Deze ontmoetingsplek bundelt alle kennis, ideeën en samenwerkingsverbanden rond vrijwilligerswerk, Participatiebanen en bewonersinitiatieven voor de stad Groningen.
Waarom ExtraLink?
Ons team kwam steeds vaker mensen tegen die graag aan de slag willen als vrijwilliger maar door verschillende omstandigheden een drempel ervaren om een organisatie te benaderen. Of het moeilijk vinden om een keuze te maken in het uiteenlopend aanbod van vrijwilligerswerk. De vrijwilligers bij ExtraLink nemen de tijd voor deze mensen om samen te kijken welke werkplek bij je past, wat je een blij gevoel geeft en waar je grenzen liggen. Daarbij bieden zij de mogelijkheid om mee te gaan bij het kennismakingsgesprek bij de organisatie of om het gesprek samen met jou voor te bereiden. ExtraLink ondersteunt ook als je al vrijwilligerswerk doet en je niet meer zo blij voelt bij de organisatie. Je kunt langskomen om met ons te praten of gewoon een mailtje sturen voor een afspraak, dan kunnen we samen kijken wat de opties zijn om je weer blij te maken met werk.
Klik op de foto voor vergroting
Spreekuren of op afspraak, kom eens een kijkje nemen
Bij ExtraLink kun je langskomen op de volgende spreekuren: dinsdag van 10.00-12.00 uur en donderdag van 15.00-17.00 uur bij Link050, Oude Ebbingestraat 55 in Groningen.
Wil je liever een afspraak maken bij Link050 of op een ander locatie, dan kan je ons bellen via Link050 050-3051 900 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer informatie over ExtraLink vind je op https://www.link050.nl/extralink/
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden