Mozaïekproject viaduct

Werkgroep_ontwerp_in_overleg_17_juni-217 juni is de werkgroep die het ontwerp voor het fietsviaduct maakt voor de tweede keer bij elkaar geweest. Iedereen was thuis enthousiast en gemotiveerd aan het werk gegaan om de eerste schetsen te maken en er veel tijd ingestoken om met iets moois te komen. Een grote hoeveelheid tekeningen en schetsen werd door iedereen meegenomen. Ryanne en Petra konden niet aanwezig zijn maar hadden wel hun ontwerpen afgegeven.
Alle tekeningen werden met veel belangstelling bekeken en besproken. Mooie, kleurige, grappige tekeningen die met duidelijk veel plezier gemaakt zijn. Sommigen hadden heel gedetailleerd ontwerpen voor het hele viaduct gemaakt, terwijl anderen losse onderwerpen hadden uitgewerkt.

Klik op de foto's, druk eerst F11, sluit met Esc
Werkgroep_ontwerp_in_overleg_17_juni
Er werd gebrainstormd over de inhoud van het ontwerp, het moest wel aansluiten bij Tuinwijk en de ideeen die aangedragen zijn door de bewoners. In ieder geval zullen hoogstwaarschijnlijk een regenboog, de zon, bloemen en dieren in het ontwerp verwerkt gaan worden.
Om het definitieve ontwerp te kunnen maken zullen Jacqueline en Marie-Helene een sjabloon van het viaduct maken op de helft van de werkelijke grootte. Hierop zal het ontwerp volgende week dinsdag aangebracht worden.
Werkgroep_ontwerp_in_overleg_17_juni-1 Werkgroep_ontwerp_in_overleg_17_juni-3
Werkgroep_ontwerp_in_overleg_17_juni-4