Mozaïekproject viaduct

Instructieworkshop_vrijwilligers_21_juni_4Maandag 21 juni om 19.00 uur kwam iedereen die zich als vrijwilliger had opgegeven om een mozaïekworkshop te begeleiden geleidelijke aan binnen.
11 mensen hebben zich aangemeld, waarvan er nu 9 een instructieworkshop kwamen volgen.
Tijdens de workshop werd door Jacqueline uitleg gegeven over het gebruik van de gereedschappen, de wijze waarop mozaïek gelegd kan worden en het verlijmen ervan.
In 3 uur tijd werden er diverse proefmozaïeken gemaakt.

Foto's aanklikken. Druk eerst F11
Het was voor sommigen even wennen om de gereedschappen onder de knie te krijgen, maar ondanks het soms "krijtje op het bord krassend"geluid van de tegelsnijder ging het allemaal heel soepel.
Ook Petra, Mieke, Marie-Helene en Diet van de ontwerpwerkgroep waren aanwezig. Zij gaven aan het prettig te vinden om te voelen hoe het bewerken van de tegels ging. Kunnen daardoor nog beter de vertaalslag maken naar het maken van het ontwerp.
Ook Baukje, Petra, Astrid en Henriettte namen deel aan de workshop. Al snel bleek ook dat sommigen wel heel dicht bij elkaar woonden, zonder dat tot nog toe te weten.
Na afloop was iedereen, nog steeds enthousiast en hadden er zin in om workshops te gaan begeleiden.
Instructieworkshop_vrijwilligers_21_juni_2 Instructieworkshop_vrijwilligers_21_juni_3 Instructieworkshop_vrijwilligers_21_juni_9
Instructieworkshop_vrijwilligers_21_juni_11 Instructieworkshop_vrijwilligers_21_juni_5 Instructieworkshop_vrijwilligers_21_juni_10

Dus mocht je ook zin hebben om als vrijwilliger workshops te begeleiden (min. 3 maal): je kunt je aanmelden bij Jacqueline. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 06-41322097/050-5771341.
In augustus zal een tweede instructieworkshop gegeven worden.
Instructieworkshop_vrijwilligers_21_juni_8 Instructieworkshop_vrijwilligers_21_juni_6 Instructieworkshop_vrijwilligers_21_juni_7