Mozaïekproject viaduct

_Blog_10_Viaduct_rechts_De afgelopen weken beginnen de workshops langzamerhand te lopen. Iedereen komt weer terug van vakantie en begint zich aan te melden. Er zijn al een aantal mensen zo enthousiast geworden dat zij zich voor meerdere keren aanmelden. Geweldig!!!
Op de foto's is te zien met welk deel van het mozaïek we nu bezig zijn. Het viaduct is in onderdelen verdeeld, we zijn nu bezig met onderdeel C3 en C5 (=het rechterdeel van het viaduct). Zie de 1e foto linksonder.

_Blog_10_Codering_onderdelen_Ontwerp _Blog_10_Ontwerp_Mozaiek_fietsviaduct__-2 _Blog_10_Ontwerp_Mozaiek_fietsviaduct__-4 _Blog_10_Ontwerp_Mozaiek_fietsviaduct__-1
Op de foto's is te zien met welk deel van het mozaïek we nu bezig zijn. Het viaduct is in onderdelen verdeeld, we zijn nu bezig met onderdeel C3 en C5 (=het rechterdeel van het viaduct). Ook kun je zien hoe het ontwerp eruit ziet. Er zijn al bijen, vogels, een egel, een mol, een kikker en een deel van de regenboog gemaakt. Sommige deelnemers werken aan de achtergrond.
Dus mocht je zin hebben om een keer te komen, je bent van harte welkom!

_Blog_10_Ontwerp_Mozaiek_fietsviaduct__-5

_Blog_10_Ontwerp_Mozaiek_fietsviaduct__-3 _Blog_10_Ontwerp_Mozaiek_fietsviaduct__ Klik op de afbeeldingen, druk eerst op F11.

Voor informatie en/of je aanmelden kan bij Jacqueline. (Mutua Fidesstraat 2, hier vinden ook de workshops plaats. 050-5771341/06-41322097/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.