Mozaïekproject viaduct

Mozaiekproject_Blog_11-6Er beginnen zich steeds meer bewoners aan te melden om aan het mozaïek voor het viaduct mee te werken. Iedereen reageert enthousiast en sommige bewoners beginnen al een beetje verslaafd te raken. Het begint steeds meer zichtbaar te worden hoe het definitieve mozaiek eruit zal komen te zien. Eind oktober zal het rechter deel van het viaduct klaar zijn en gaan we verder met het linker deel.

Zoals het er nu naar uitziet zal het linker deel van het viaduct eind december klaar zijn en kunnen we begin januari met het laatste deel beginnen. Het deel waar iedereen onderdoor fietst: slakken, muizen, een kat, vlinders, een mier, het komt er allemaal op voor. Ieder heeft een andere manier van "de stukjes leggen": klein en precies of juist groots werken. Een paar avonden werken aan een afbeelding of een avond aan een deel van de achtergrond.
Mozaiekproject_Blog_11-1 Mozaiekproject_Blog_11-3 Mozaiekproject_Blog_11-5
In het begin onhandig met de mozaïektang, maar na een uur begint het vertrouwd te voelen en gaat het steeds makkelijker.
Vandaag voor de derde maal Tuinwijk in gegaan om bewoners te vertellen over het project. Sommigen hebben het druk en geen tijd, anderen willen graag een keer komen. Maar vrijwel iedereen heeft wel over het project gehoord of gelezen en is benieuwd hoe het eindresultaat eruit zal zien.
En mooi zal het worden!!!
Mozaiekproject_Blog_11-4 Mozaiekproject_Blog_11 Mozaiekproject_Blog_11-2