Mozaïekproject viaduct

A3_9Allereerst wil ik iedereen een heel goed, gezond en mooi 2011 toewensen.
Ook tijdens de kerstvakantie zijn een aantal bewoners (Diet, Jomy, Baukje, Trinet, Mieke, Michiel, Monique, Rietje en Katharina) weer hard aan het werk geweest. Baukje en Jomy zijn op dit moment bezig om een aantal afbeeldingen thuis te maken. Bijna alle afbeeldingen zijn nu klaar en dat betekent dat we de komende tijd nog veel werk moeten verzetten om de achtergrond te maken.
Het blijft een beetje gissen maar hoop dat het mozaiek in maart klaar zou moeten kunnen zijn. Wel blijft jullie hulp nog hard nodig!!
Klik op de foto's, druk op F11
Dus........mocht je tijd over hebben of iemand kennen die dat heeft................. Je raadt het al!
A3_uil_Trinet Vogel_Baukje A3_20-12-10_4 A3_23-12_3
Op de foto's is te zien hoe ver we zijn met het linker deel van het viaduct. De bloesemboom krijgt al aardig vorm. De uil van Trinet heeft al zijn definitieve plek in het ontwerp gekregen.
Hoop je binnenkort te zien!!

Duizendpoot_DietA3_6Jacqueline
050-5771341/06-41322097
Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Langskomen kan ook: Mutua Fidesstraat 2De  aanduiding van de foto's, bijv. A2 en C2, verwijst naar onderdelen in het ontwerp.
_Blog_10_Codering_onderdelen_Ontwerp