Mozaïekproject viaduct

A1_en_C1_26-1-11_5De afgelopen maand is een groot deel van het mozaïek weer afgerond. Op dit moment zijn we bezig met het laatste deel van de linkerkant van het viaduct. En dan gaat de laatste fase in: het middenstuk dat over het fietspad en het voetpad loopt. Alle afbeeldingen die erop afgebeeld zullen worden zijn al klaar. Nu zal de achtergrond nog helemaal opgevuld moeten worden en dat zal nog een aardige klus worden.
Om het mozaïek eind maart klaar te kunnen hebben wordt er nu ook regelmatig overdag aan gewerkt. En ik blijf het noemen, kom meehelpen om ook dit laatste deel te maken.
Klik op de foto's, druk eerst op F11
De eerste helft van april zal nodig zijn om het hele mozaïek in elkaar te passen, waar nodig te corrigeren, en........om het vervolgens in kleine stukken van 50x50cm te knippen. Op die manier kunnen alle delen eenvoudig aangebracht worden op het viaduct. Maar daarover later meer.
afbeeldingen_tinnie_greetje_en_trinet_febr_2011_3 A3_vlinder_Sandra_3 A1_en_C1_Workshop_Gerhard_2 A3_12-1-11_7
Op de foto's is onder andere te zien welke afbeeldingen deze maand door deelnemers zijn gemaakt. Onder andere een vogel door Baukje, een vlinder door Sandra (op overzichtsfoto te zien), een vogel door Tinnie en een deel van de slak door Trinet.
Op 22 januari zijn de deelnemers van de werkgroep die het ontwerp hebben gemaakt weer bij elkaar geweest. Maar dit keer om heerlijk te genieten van al het lekkers dat ieder gemaakt had. Een etentje om hen te bedanken voor het vele werk in korte tijd dat zij in juni tot stand hebben weten te brengen. Dus..........Mieke, Diet, Petra, Marie-Helene, Mieke, Annerieke en Ryanne, nogmaals heel erg bedankt!!!
Vogel_Baukje
afbeeldingen_tinnie_greetje_en_trinet_febr_2011_2 afbeeldingen_tinnie_greetje_en_trinet_febr_2011 A3_5-1-11_2