Mozaïekproject viaduct

A4_overzicht_3We zijn eind februari de laatste etappe ingegaan om het mozaiek te maken. Nu nog ruim 4 weken voordat het mozaiek klaar zal zijn. En het is heel erg mooi aan het worden. Op de foto's kun je al een goede indruk krijgen van hoe het eruit zal komen te zien. Na een oproep aan alle deelnemers en belangstellenden om hulp bij dit laatste deel melden steeds meer mensen zich aan. En ik ben daar erg blij mee, heel erg blij.

Klik op de foto's, druk eerst F11
Ook overdag zijn er steeds mensen die met plezier meewerken om alles op tijd af te krijgen. Tot nu toe hebben meer dan 100 mensen meegeholpen, meer dan 100!!
A4_overzicht_2 A4_overzicht_9 Mier_Greetje_3 A4_overzicht
Katharina heeft na veel engelengeduld haar "vlinder" af en hij is natuurlijk bijzonder mooi geworden. Greetje is een mozaïekexpert geworden en maakt op turbosnelheid de ene na de andere afbeelding.
Trinet zit in de afronding van haar slak, Thialda is verslaafd geraakt aan het mozaïeken, Baukje heeft een geweldige en krachtige kater cq panter afgeleverd, Jomy is thuis aan het werk geweest om slak 2 vorm te geven en al die andere mensen die de afgelopen weken zijn geweest om hun steentjes bij te dragen.
A4_overzicht_10 A4_9-2-11 B3_en_4_24-2-11_3
B3_en_4_23-2-11_5
Nu dus tot eind maart hard werken om het mozaiek ook echt af te krijgen en dat gaat zeker lukken. Vele mensen komen elkaar in de werkruimte regelmatig tegen en vele verhalen gaan over de tafel, soms in opperste rust en concentratie, soms met veel gekakel en gelach.
Slak_Thialda_3
De volgende blog zal begin april zijn en dan wordt het spannend, al het mozaiek zal dan in elkaar gezet gaan worden om vervolgens weer in behapbare stukken gesneden te worden. En vervolgens de plaatsing door de tegelzetter, de finale dus! Maar ik hou jullie daarvan op de hoogte.
Meer foto's: Klik hier of op de Diaserie

_Blog_10_Codering_onderdelen_Ontwerp