Mozaïekproject viaduct

Verplaatsing_Billboard_voor_beter_gezichtsveld Verlijming_re_viaduct_26-4-11 Verlijming_re_viaduct_26-4-11_11 Verlijming_re_viaduct_26-4-11_10
Na sinds augustus hard gewerkt te hebben met ruim 120 wijkbewoners, zowel uit Tuinwijk als uit andere wijken is het mozaiek vorige week dinsdag en woensdag bevestigd op het viaduct. En wat is het prachtig geworden. Dinsdag hebben Diet, Ellen, Gerhard, Nicole, Trinet, Greetje en Suze de hele dag hard gewerkt op de puntjes op de i te zetten. Ik wil hun daar heel erg voor bedanken. Het weekend voorafgaande aan de plaatsing bleek toch nog dat er een stuk mozaiek extra gemaakt moest worden en Katharina heeft ruim een dag heel hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Zonder haar hadden we op dinsdag op die steile helling nog veel mozaiekstukjes moeten bijplakken. Ze is echt een kanjer!!
Klik op de foto's, druk eerst F11, sluit met Esc, ook de grotere foto's
Verlijming_re_viaduct_26-4-11_12
Tijdens en na de plaatsing zijn er zoveel enthousiaste reacties gekomen, of de andere kant ook niet "gedaan" kon worden. Een paar weken geleden is het grote reclamebord ook verplaatst zodat het mozaiek al vanuit de verte heel goed zichtbaar is. Op de foto's is te zien hoe en het reclamebord verplaatst werd en hoe het mozaiek bevestigd is.

Ik wil iedereen die meegeholpen heeft aan dit prachtige, kleurige en vrolijke mozaïek heel erg bedanken voor hun enthousiasme, voor de gezellige avonden en op het laatst ook ochtenden en middagen, voor alle verhalen en voor de gezelligheid. Ik zal het en jullie ook gaan missen!!

Jacqueline Smid

Meer foto's: Klik hier of op de diaserie,
Uitgebreide fotoserie Voltooiing mozaïekproject fietsviaduct Moesstraat 26 en 27 april 2011: Klik hier of op de Diaserie
DSC00669

Verlijming_re_viaduct_26-4-11_7