Mozaïekproject viaduct

Officiele_opening_Mozaiekwand_fietsviaduct_Moesstraat_18_mei_2011-18_4
Officiele_opening_Mozaiekwand_fietsviaduct_Moesstraat_18_mei_2011-18_3
Officiele_opening_Mozaiekwand_fietsviaduct_Moesstraat_18_mei_2011-18
Op 18 mei verrichtte Leo Bosdijk, directeur van de dienst OCSW de officiële opening van de Mozaïekwand op het fietsviaduct in de Moesstraat. Voor hem was dit de eerste opening in zijn werkzame bestaan. Wethouder Ton Schroor was verhinderd. Hier werd ook de aandacht gevraagd voor de wijkmanifestatie die binnenkort van start gaat.
De projectleider voor de wijkmanifestaite heet Fronique Oosterhof (in het zwart gekleed). Over de wijkmanifestatie zult u spoedig meer horen.
Jacqueline Smid, de initiatiefnemer van het mozaïekproject, bedankte de bewoners voor hun inzet. Na het officiële gedeelte kon men bij haar thuis nog een hapje en een drankje nemen. iedereen kreeg een exemplaar van het fotoboekje over het mozaïekproject met als subtitel: "De tuin op het fietsviaduct in de Moesstraat"
T_zit_er_op_deel_2

Binnenkort komt ook de laatste blog van Jacqueline Smid over het mozaïekproject.
Intussen is ook een video gemaakt door Hans ten Berge, de collega uit Vinkhuizen van de Tuinwijkse videoreporter Liesbeth van Hoffen. Klik op de afbeelding links om de video te bekijken.

Meer foto's: Klik hier of op de Diaserie
Klik op de foto's, druk eerst F11, ook de grotere foto
U kunt de voortgang van het mozaïekproject nalezen in de blog op deze website. Klik hier
Meer dan 100 mensen, ook uit omliggende wijken, hebben meegeholpen aan het mozaïekproject.
Meer foto's over het aanbrengen van de Mozaïekwand: Klik hier of op de Diaserie
Officiele_opening_Mozaiekwand_fietsviaduct_Moesstraat_18_mei_2011-18_9 Officiele_opening_Mozaiekwand_fietsviaduct_Moesstraat_18_mei_2011-18_2 Officiele_opening_Mozaiekwand_fietsviaduct_Moesstraat_18_mei_2011-18_7 Officiele_opening_Mozaiekwand_fietsviaduct_Moesstraat_18_mei_2011-18_8

Officiele_opening_Mozaiekwand_fietsviaduct_Moesstraat_18_mei_2011-18_5