Groen goed kledingevenement
Woon jij in Paddepoel Zuid-Oost of de Tuinwijk? En heb jij een paar uur over voor een leuk evenement in deze wijken? Lees dan vooral verder.
Het evenement waar het om gaat is ‘Groen Goed’, een kledingruilevenement bedacht door Maarten Dolle van Sam Events 4 U en Evelien Bernabela van Bernabela Design. Het is een pilot, mede mogelijk gemaakt door de gelden van het Nieuw Lokaal Akkoord.
Veel mensen hebben een kast vol kleren en toch niets om aan te trekken. Hoe kan dat?  Op het kledingruilevenement kunnen mensen daarom hun eigen kleding ruilen met dat van iemand anders en kunnen ze deelnemen aan een creatieve workshop.
Kortom: op een leuke en creatieve manier ervaren dat er met bestaande kleding nog van alles mogelijk is. En dat kleding weggooien of nieuwe kleding aanschaffen niet altijd nodig is.
Het is leuk als zoveel mogelijk mensen meedoen aan het evenement. Daarom gaan wij op verschillende manieren promotie maken, bijvoorbeeld flyers verspreiden en posters ophangen. Hierbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. De werkzaamheden vinden plaats in de wijk en nemen slechts een paar uur van je tijd in beslag.
Wil jij mee helpen? Aarzel dan niet en neem contact op met Maarten Dolle voor meer informatie. Alvast bedankt!  We hopen er samen met jou een geslaagd evenement van te maken.
 
Tot ziens!
Vriendelijke groet,
Maarten Dolle, telnr. 06-40340983, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.