Groen goed kledingevenement
Woon jij in Paddepoel Zuid-Oost of de Tuinwijk? En heb jij een paar uur over voor een leuk evenement in deze wijken? Lees dan vooral verder.
Het evenement waar het om gaat is ‘Groen Goed’, een kledingruilevenement bedacht door Maarten Dolle van Sam Events 4 U en Evelien Bernabela van Bernabela Design. Het is een pilot, mede mogelijk gemaakt door de gelden van het Nieuw Lokaal Akkoord.
Veel mensen hebben een kast vol kleren en toch niets om aan te trekken. Hoe kan dat?  Op het kledingruilevenement kunnen mensen daarom hun eigen kleding ruilen met dat van iemand anders en kunnen ze deelnemen aan een creatieve workshop.
Kortom: op een leuke en creatieve manier ervaren dat er met bestaande kleding nog van alles mogelijk is. En dat kleding weggooien of nieuwe kleding aanschaffen niet altijd nodig is.
Het is leuk als zoveel mogelijk mensen meedoen aan het evenement. Daarom gaan wij op verschillende manieren promotie maken, bijvoorbeeld flyers verspreiden en posters ophangen. Hierbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. De werkzaamheden vinden plaats in de wijk en nemen slechts een paar uur van je tijd in beslag.
Wil jij mee helpen? Aarzel dan niet en neem contact op met Maarten Dolle voor meer informatie. Alvast bedankt!  We hopen er samen met jou een geslaagd evenement van te maken.
 
Tot ziens!
Vriendelijke groet,
Maarten Dolle, telnr. 06-40340983, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden