Mozaiekproject 6 september 1 Gratis workshops!
Bewoners uit Tuinwijk en andere wijken hebben in 2010 en 2011 een prachtig mozaïek gemaakt dat nu te zien is aan de Tuinwijkkant van het spoorviaduct in de Moesstraat. De buurtvereniging Noorderplantsoenbuurt was enthousiast en wilde dit ook graag aan de andere kant van hetzelfde spoorviaduct. Het ontwerp voor het mozaïek is inmiddels gemaakt door buurtbewoners en een kunstenares op basis van ideeën uit de wijk. De Moesstraat is de verbindende straat tussen de noordelijke wijken Paddepoel en Selwerd, via Tuinwijk, de Noorderplantsoen- en  Hortusbuurt naar het centrum. We willen de bewoners uit deze wijken daarom ook de mogelijkheid geven aan dit unieke mozaïek te werken.
 
Iedere maandag-, dinsdag- en donderdagavond kun je langskomen om mee te mozaïeken maken. Vaker dan 1 keer mag ook, heel graag zelfs. Ervaring in het maken van mozaïek is niet nodig, enthousiasme en heel veel handen wel. De workshops beginnen om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur. We zullen zeker het hele jaar aan het mozaïek werken.
De workshops worden gegeven in de werkruimte van kunstenares Jacqueline Smid, Mutua Fidesstraat 2 (net in Tuinwijk, het spoorviaduct in de Moesstraat onderdoor en direct rechtsaf).
Foto's aanklikken, druk eerst F11 
Mocht je meer willen weten: iedere maand verschijnt een blog over het project op de site van de Noorderplantsoenbuurt, www.noorderplantsoen.nl of Klik hier. Je kunt je aanmelden via de “aanmeldknop” rechtsboven op de site , maar mailen of bellen kan ook natuurlijk. We hopen je/jullie te mogen verwelkomen en samen iets unieks voor onze wijken te maken.
 
Jacqueline Smid, Mutua Fidesstraat 2, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 050-5771341, 06-41322097
Mozaiekproject 6 september 2
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden