Nieuwjaarsborrel TuinwijkNa een spetterend 2012 waarbij de Tuinwijk goed in de schijnwerpers heeft gestaan, beginnen we graag samen met elkaar op een feestelijke manier aan 2013. U bent dan ook van harte uitgenodigd voor de Nieuwjaars Borrel op donderdag 10 januari 2013, van 17.00 uur - 19.30 uur.
Tuinwijkse danstalenten.!.  opgelet.!
Er start in januari een danscursus DANSTINT, speciaal voor jongeren van 8 tot 18 jaar. Het doel van de cursus is een zomerse danschoreo in te studeren onder leiding van danscoach Marija Katic. Natuurlijk laten we deze spetterende dans zien aan alle Tuinwijkers!
 
dansmeisjesIn de danscursus DANSTINT train je je lichaam zodat je meer kunt tijdens het dansen. Zo begint de les met een warming-up op het nummer van Beyonce ‘Move your body’. Ook gaan we werken aan lenigheid, houding en uitstraling. Er wordt gebruik gemaakt van moves uit videoclips, reggaeton, ballet en moderne dans. Gevarieerd dus en geïnspireerd op het dansprogramma ‘So you think you can dance’.
 
Do you want to you dance? Heb je zin om mee te doen? Of wil je eerst eens kijken wat het precies is? Op donderdag 10 januari 15.45 uur is een gratis proefles. Dit is voorafgaand aan de nieuwjaarsborrel die om 17.00 uur start. Heb je vragen of wil je je opgeven? Dat kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42200177.

Deelname aan de cursus van 22 lessen is € 22,-. De lessen zijn op de donderdag van 15.45 tot 16.45 uur met uitzondering van de schoolvakanties, in Buurtcentrum Bessemoerstraat 2. De cursus is tot stand gekomen dankzij de steun van Nieuw Lokaal Akkoord.

 

Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden