Filmavond 1 Tuindersavond
Tuinwijker Liesbeth van Hoffen heeft voor het Luisterwijk project het afgelopen jaar verschillende filmpjes gemaakt van de ontwikkelingen in het Bessemoerpark en de bouw van buurtcentrum TuinPad. Met Hiepie Hoogeveen (regisseur van het Muzikale Sprookje) organiseerde zij,met stagiaires Marije en Renée (ook mede-Tuinwijkster) op 16 december een filmavond in het TuinPad om buren te laten zien wat er allemaal gebeurd is in de wijk.
Meedoen of op de hoogte blijven?: Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de Nieuwsbrief Luisterwijk. Als je iets interessants voorbij ziet komen, dan kan je daar aan meedoen! Like ons op facebook luisterwijk.
De Stagiaires Marieke en Monique (Hanze Hogeschool) organiseerden 13 januari een tuindersbijeenkomst in TuinPad. Er waren 10 tuinders uit Tuinwijk en Paddepoel Zuid Oost. Het Muzikale Sprookje Luisterwijk op 31 mei gaat over het thema 'groen' en tuinieren. Voor het script zijn we op zoek naar jullie ervaringen met tuinieren.
Wil je meedoen of helpen op 31 mei ? Spreek ons aan of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of sms (06 – 20 49 69 12). Liesbeth van Hoffen (Radijsstraat 32a) & Suzanna van der Sleen (Concordiastraat 48a)
Foto's aanklikken voor vergroting
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden