Aflsuiting Kastanjelaan 3 Kastanjelaan werkzaamheden 2
(Bron: Bewonersbrief Kastanjelaan Gemeente Groningen) 
Op maandag 6 mei 2019 starten we met wegwerkzaamheden in de Kastanjelaan. We doen dit omdat de huidige asfaltlaag niet meer voldoet. Ook zijn de stoepranden verzakt. De middenberm gaan we voorzien van een nieuwe uitstapstrook (grote tegels). Het gaat om het deel tussen de Eikenlaan en de Moesstraat/Magnoliastraat. Op zaterdag 22 juni ronden we het werk af.  We doen het werk in fases en beginnen met de oostkant. Het verkeer dat vanaf de Eikenlaan richting Station Noord rijdt kan dan de westkant gebruiken. In de tweede fase pakken we de westkant aan. Dan kan het verkeer richting de Eikenlaan de oostkant gebruiken. 
Op zaterdag 22 juni brengen we in één keer de nieuwe deklaag aan, inclusief belijning en markering. We doen dan zowel de oost- als de westzijde. Met verkeersborden ter plekke informeren we weggebruikers.
Van de Redactie: Video: https://youtu.be/1xhLQ1hgz_c en omleidingen:
Het werk gaat helaas gepaard met geluidsoverlast. Tijdens het werk kunt u in de straat niet parkeren. Uw afvalcontainer kunt u gewoon bij de weg zetten.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Ronald Rosman via tel.14 050 (verkort nummer). U kunt hem ook mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u hem niet kunnen bereiken dan is het ook mogelijk wegenbouwbedrijf De Wilde te bellen (050 5494080).

Lees alle informatie (documenten, omleidingen fietsers en overig verkeer) via: http://bit.ly/2VcEGg3  Kies onderaan de pagina bij ‘Toon wegwerkzaamheden en evenementen van de periode:’ voor de optie ‘Komende week’. 
Download bewonersbrief en plattegrond werkzaamheden : 

Bushalte Kastanjelaan bij Eikenlaan

 

Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden