WIJ Selwerd logoLangzaam komt alles weer in beweging
Wat hebben we toch vreemde en spannende tijden achter de rug, de afgelopen weken en maanden! Misschien hebt u wel gemerkt dat u in de Vensterschool aan de Eikenlaan niet bij ons terecht kon als anders met uw vragen. Gelukkig waren we wel steeds telefonisch bereikbaar en ook via de mail.
Wellicht hebt u wel met mijn collega’s op straat gesproken. Want zij waren dagelijks straatrondes aan het lopen (in speciale WIJ jassen) in Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk, om van u te horen hoe deze periode voor u was. Gesprekken vanuit de tuin of het balkon of toen u net de deur uit ging voor een boodschap. Het was niet ideaal, maar zo konden we toch bijdragen aan wat onderling contact en signalen opvangen over plekken en mensen waar het niet zo lekker liep.
Langzaamaan komt de hele samenleving weer wat meer in beweging. De kinderen gaan weer naar school. Weliswaar met veel handen wassen en via diverse looproutes.
Ook als WIJ medewerkers denken we na hoe we u de komende tijd toch weer persoonlijk kunnen ontmoeten en spreken bij u thuis of in de Vensterschool. Waar moeten we aan denken om dit zo veilig mogelijk te kunnen doen? We zijn er nog niet helemaal uit, maar verwachten zeer binnenkort de deuren weer langzaam te kunnen openen.
Als u wilt weten of het al zover is dan kunt u ons gerust bellen via: 050-3674220 of mailen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Sommige zaken kunnen we trouwens ook vanaf onze thuiswerkplek voor of met u regelen.
Ook als u vragen hebt over activiteiten, zorg, welzijn, opvoeding, wonen of financiën horen we graag van u. En daarnaast hopen we u dus binnenkort weer in de Vensterschool, gezond en wel, te zien!
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden