Jorge Castro en Tanja SerierWij willen ons graag voorstellen als jullie nieuwe wijkagenten voor Selwerd en Tuinwijk.
Jorge Castro
Mijn naam is Jorge Castro. Ik ben geboren en getogen in de Oosterparkwijk in de stad. Ik werk ruim 20 jaar bij de politie waarin in meerdere functies heb bekleed. De meeste recente functies waren Wijkagent in de Oosterparkwijk en Jeugdagent binnen ons werkgebied.
Als wijkagent zoek ik graag de verbinding met u als wijkbewoner. Wat leeft er, wat gaat goed en wat kunnen we verbeteren met elkaar. U staat voor mij, als bewoner van de wijk, centraal en samen met andere ketenpartners wil ik graag een steentje bijdragen aan een zo prettig mogelijk woonklimaat.
Tanja Serier
Naast Jorge, ben ik Tanja Serier, wijkagent in genoemde wijken.
In 1997 ben ik bij de politie in Utrecht begonnen. In 2005 terug naar het noorden waar ik in 2009 contactfunctionaris minderheden ben geworden en mij voornamelijk heb bezig gehouden met onze Antilliaanse bewoners in Groningen. Nu doe ik dit nog deels en voor de rest ben ik actief in en voor de wijken Selwerd en Tuinwijk.
Graag wil ik samen met u en onze netwerk partners werken aan een fijn wijk , waarin het wonen in en rondom je huis een fijne plek mag zijn. Het vraagt van een ieder inzet en wederzijds respect en acceptatie.
U kunt ons benaderen via het algemene telefoonnummer 0900-884, via politie.nl, Twitter (Wijkagenten Selwerd en Tuinwijk) . Daarnaast hebben wij samen met de wijkagenten Paddepoel een wekelijks spreekuur op de woensdag van 13 tot 14 uur in de vensterschool aan de Eikenlaan. NB Het spreekuur is tijdelijk opgeschort ivm het Coronavirus, volgens een nagekomen mededeling van de wijkagenten. Wanneer het spreekuur terugkomt zal dit zsm worden meegedeeld.
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden