Foto's voor de Wijkwebsite
Wethouder_Karin_Dekker_op_Klimaatstraatfeest_Studentenbuurt_29_mei_2010_-1
Nu veel eenvoudiger!
In de informatie van de Tuinwijkwebsite wordt veel gebruik gemaakt van foto's. Deze zijn meestal gemaakt door de wijkredactie.
Wijkbewoners kunnen hun foto's ook kwijt op de wijkwebsite, u stuurt ze op en wij poberen ze naar wens te plaatsen. Er is een probleem:weinig mensen weten hoe je foto's kunt mailen in voldoende groot formaat. Meestal worden foto's automatisch verkleind tot het formaat van een briefkaart of soms nog kleiner. Voor portretten is dat prima maar bij foto's met groepen personen in een zaal of buiten, zoals een schoolplein,  of van gebouwen blijft na verkleining weinig over aan detail en het maakt weinig indruk. De verkleinde foto's kunnen we daarom meestal niet gebruiken. In groot formaat mailen is weer lastig want dan kan meestal maar 1 foto per keer gemaild worden.

Er is nu een oplossing! Er is een website waarmee veel foto's tegelijk gemaild kunnen worden,. www.wetransfer.com. Het wijst zich vanzelf. Het is gratis en u hoeft niet te registreren. U kunt op die manier al uw foto's in één keer mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. zonder dat ze verkleind moeten worden.

Wanneer u deze website ook gebruikt om foto's te mailen naar bijv de familie, krijgt de ontvanger een digitaal pakket die uitgepakt moet worden. Daarvoor is een gratis programma beschikbaar, dat u kunt downloaden: www.tugzip.com . Het bestand dat met Wetransfer is gedownload aanklikken met de rechtermuisknop, dan krijg je een menu, het bestand extraheren (uitpakken) naar de gewenste map, die moet u dan eerst aanmaken. Zie afbeelding onder!

Let op! De tijdsduur van het uploaden van foto's via www.wetransfer.com is afhankelijk van uw Internetaansluiting. Met 100 Mb aan foto's varieert de uploadduur van ca 2 minuten  (Snelste Ziggo aansluiting) tot 2 of 3 uur! Laat dan de computer aanstaan en ga in de tussentijd wat anders doen. Voor gebruik op de dienst-PC: raadpleeg de systeembeheerder.Menu_uitpakken_met_rechtermuisknop_Klik_op_Extract_to

Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden