Maartje_KeijzerIk kom steeds vaker in Tuinwijk omdat ik sinds kort werkzaam ben voor SKSG kinderwerk. Ik ben Maartje Keijzer en 34 jaar geleden geboren in Enschede. Ik hou van fietsen, roeien, zeilen, vliegeren en knutselen. Mijn lievelingskleur is paars en ik ben dol op vers gebakken appeltaart. Vakantie? Het liefst met de tent op een natuur camping - en dan genieten van de omgeving.
Ik woon samen met mijn man en onze zoon Koen in een ander stadsdeel. Ons huis staat aan de rand van de stad- Ik geniet bijna elke dag van de zonsop- en -ondergang.
Het liefst doe ik dit in mijn hangmat met een boek en een kopje thee erbij. In de tuin hebben we een bijna tam loslopend konijn- van mij krijgt hij af en toe wat brood. Zodat Koen met zijn neus tegen het raam dit allemaal goed kan bekijken.
Samen met twee enthousiaste vrijwilligers - namelijk Wiesje en Sheila- en een paar stagiaires start de woensdagmiddaginstuif weer vanaf 2 maart in buurtcentrum De Tuinwijk. De activiteiten zijn voor kinderen in de groepen 1 tot en met groep 6, kinderen van 3 jaar zijn ook welkom. Ik heb super veel zin om de activiteiten te verzinnen, te organiseren en te begeleiden . Als je zelf een goed idee hebt mag je mij dat gewoon laten weten. Ik hoop dat ik jullie snel leer kennen.
Dus tot ziens!
Als je vragen hebt over het kinderwerk of de spelcontainers in Tuinwijk- kan jij mij vanaf 2 maart vanaf 13.30 uur vinden in het buurtcentrum Tuinwijk. Een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook.
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden