Het Straatcomité Radijsstraat is op zoek naar een paar nieuw leden. Bewoners in de Radijsstraat, die geïnteresseerd zijn in woning, huur en leefbaarheidzaken zijn welkom om het comité te versterken. De directe aanleiding voor deze oproep is het feit, dat twee huidige leden, Jan Tinbergen en Derk Jaap Bessem, gaan verhuizen. In ieder geval moeten hun plaatsen opgevuld worden.

Het Radijsstraatcomite bestaat in verschillende vormen al sinds 1975. Sinds die tijd heeft het comité zowel de huurders van Patrimonium als de andere bewoners in de straat proberen te vertegenwoordigen als het om woningonderhoud, huurzaken, de inrichting van de staat, het onderhoud van het groen en andere leefbaarheidkwesties ging. Gedurende die meer dan dertig jaar werd zo bijvoorbeeld intensief bijgedragen aan de twee renovaties in de Radijsstraat, de drie maal herhaalde herinrichting van de straat, het schilderijenproject en meerdere straatfeesten.
Tegenwoordig is er minimaal 2 x per jaar overleg met de hoofddirectie van "Patrimonium", zo'n drie maal per jaar met alle deelnemers in het Heel de Buurtproject in de Tuinwijk en 6 maal per jaar met de andere huurderorganisaties binnen Patrimonium. Al die dertig jaar is het comité een vrij informele en ook wel gezellige club geweest. We hopen op aanmeldingen!

Neem contact op met Liesbeth van Hoffen, Radijsstraat 32a, Leentje Haaksma, Radijsstraat 40 a of doe eventueel nog een briefje in de bus bij Derk Jaap Bessem, Radijsstraat 63a.
Ook is aanmelding mogelijk via deze website. Klik hier.
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden