Nos_You_Tube_respectDe Vensterschool Selwerd Paddepoel Tuinwijk organiseert op 21 maart een bijzondere avond met Respect-goeroe Hans Kaldenbach. In de vensterschool werkt men aan een positief pedagogisch klimaat waarin iedereen bewust omgaat met anderen, zichzelf en de omgeving. Klik op de afbeelding voor You Tube video over een dergelijke avond in Hoorn (HD).

De werkgroep "Pedagogische power" organiseert elk jaar een aantal activiteiten om medewerkers en ouders te ondersteunen om dit positieve pedagogisch klimaat ook in praktijk toe te kunnen passen. Dit jaar is het thema respect.
Heeft de jeugd vandaag de dag nog enig respect voor elkaar, voor volwassenen en voor de omgeving? Er wordt veel geschreven en gesproken over gedrag van de jeugd en hoe daar mee om te gaan.Hans Kaldenbach, een goeroe op dit gebied, komt naar SPT voor een interactieve lezing en een spel. De lezing gaat over typen ‘respect', aanspreken van jongeren, hoe reageren jongeren en over effectief corrigeren. Tot slot is er een spel met als titel ‘omgaan met elkaar in een multiculturele samenleving'.

Vensterschool_SPT_logoWanneer: maandag 21 maart 2011
Waar: vensterschool SPT, Eikenlaan 288-7 Hoe laat: 19.00 - 21.30 uur.
Opgave bij Diane Brouns Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór 15 maart 2010 (naam, e-mail en organisatie).
Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., . Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden