FietsgroepOok zin om voor de zomer weer wat fitter te worden en dit te doen in het gezelschap van uw buurtbewoners? Dan zijn deze trainingen misschien wel iets voor u! Wij zijn Robert de Vries en Karen Kerkstra en willen in het kader van onze minor Sport, Gezondheid en Leefstijl aan de Hanzehogeschool buurtbewoners van de Tuinwijk de kans gunnen om kosteloos te sporten voor een periode van 8 weken!
In dit project is het de bedoeling dat er de volgende activiteiten gaan plaatsvinden:
- Hardlopen
- Fietsen
Klik op de afbeeldingen, druk eerst F11
LoopgroepDeze activiteiten zullen wekelijks gaan plaatsvinden, waarschijnlijk iedere woensdag. De duur van de training zal ongeveer een uur of anderhalf uur duren. Dit is een beetje afhankelijk van de fysieke conditie van de deelnemers.Verder zullen de trainingen een vaste structuur kennen, met aan het begin een warming up en aan het eind een cooling-down. Tijdens de trainingen zullen wij ervoor zorgen dat sportspecifieke vragen onder de deelnemers beantwoord worden en wij u eventueel kunnen voorzien van tips en/of trainingstechnieken/methoden. Voordat de trainingen starten zal er natuurlijk eerst bij alle deelnemers een individuele intake afgenomen worden waarin duidelijk wordt wat o.a. uw sportachtergronden zijn en wat hun uiteindelijk doelen zijn wat betreft dit project.

Robert_de_Vries_en_Karen_Kerkstra_Tussentijds zal er eveneens een soort van tussentijds gesprek plaatsvinden om te kijken hoe het met de vorderingen gaat. Daarbij inbegrepen krijgen 5 a 6 personen een persoonlijk beweeg -en/of voedingsadvies.
Lijkt dit u wat? Meld u dan voor 25 mei aan via ons eigen webadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Doe dit snel, want vol = vol!

Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden