Filmavond-001Lieve buren, Wat een feest was het, om met zo’n vijftig man publiek (voornamelijk bestaand uit medewerkers van TinT) op 31 augustus de film te zien die Teade van de voorstelling op 30 juni heeft gemaakt. De duiffies, de bluesband, nonnen, wasvrouwen, dansers, bouwers, Sientjes en kapelaans, naaisters en decorbouwers, hadden zich allemaal op uitnodiging van de TinT crew weer verzameld om de film niet te hoeven missen!

Foto's aanklikken, druk eerst F11. Foto's Patrick Bos: onderaan en Klik hier

Alle aanwezige medewerkers ontvingen uit handen van Suzanna van der Sleen en Marija Katic na afloop een DVD met daarop de hele voorstelling en achtergrondmateriaal, om aan familie en vrienden te kunnen laten zien en zelf nog even na te genieten.
 
Zelf werd ik (als initiator van TinT) verrast met een fotoboek waarin het hele proces van ‘Thuis in de Tuinwijk’ is vastgelegd: heel erg mooi, dank jullie wel! Derk Jaap Bessem ontving als voorzitter van de Wijkvereniging Tuinwijk een fotobord met daarop een collage van foto’s van ‘buurtbewoners in oude stijl’, gemaakt door fotograaf Harry Bos op de Lentemarkt van 14 april, wat vast op een mooi plekje in het buurtcentrum kan rekenen! (foto boven)
Suzanne vd Loo l en Liesbeth v Hoffen Marija Katic l en Suzanna vd Loo
Tijdens de borrel na afloop van de film werden er alweer druk plannen gesmeed voor nieuwe projecten in de buurt, waarbij buurtbewoonster Gerrie Wijlhuizen van het wijkteam NLA (Nieuw Lokaal Akkoord) haar oor te luisteren legde om de ideeën op te vangen en te wijzen op de subsidiemogelijkheden van het NLA. Alle medewerkers van TinT die niet bij de filmavond aanwezig konden zijn ontvangen nog een DVD in de bus. de film is nu te zien via StadjersTV. Klik hier
Overige belangstellenden kunnen de DVD à 10 euro bestellen via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zolang de voorraad strekt). En dat is ook het adres voor vragen en opmerkingen.
 
Iedereen die meegewerkt heeft aan TinT nogmaals superbedankt, we hebben er een bijzonder ‘Community Art’ project mee neergezet, dat er zeker voor gezorgd heeft dat buren elkaar hebben leren kennen en zich nog meer thuis voelen in de Tuinwijk!
 
Hartelijke groet, Namens de TinT crew,
Liesbeth van Hoffen, Radijsstraat 32a 9741 BP  Groningen, 050 5773157
Door Patrick Bos
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden