Foto KiekeboeHa lieve buren,O, het begint wel een beetje te kriebelen bij de organisatie van TinT! Over kleine 2 maanden is de grote dag en de eerste repetities gaan plaatsvinden!In kleine groepjes zijn we begonnen om decorstukken te maken en kostuums te ontwerpen. Daar kunnen we nog alle handen bij gebruiken, dus meld je aan als je ook een keertje wilt helpen!
Omdat 30 juni nu wel heel dichtbij komt, is het ook van belang dat we een goede promotie gaan maken zodat alle Stadjers en andere geinteresseerden weten dat ze op 30 juni tussen 10-17u naar de Tuinwijk moeten komen.


Marieke van der Vliet van DIT’s (ze woont in de Vindicatstraat) heeft al flyers gemaakt. En nu hebben we twee buren weten ‘strikken’ (Hinke en Merlijn, beide wonen ze aan de Concordiastraat) om een echte fotoshoot te doen! Zo stonden we op zondagmiddag 6 mei in de Ooftstraat met z’n allen.
 
Ik (Suzanna) rende heen en weer om onze modellen met fleece-dekens warm te houden, Marija (onze regisseuze) coachte Hinke door de verschillende emoties heen (het moet natuurlijk wel echt lijken) en Feiko (onze buurman uit Paddepoel) maakte professionele foto’s. Feiko werd ondersteunt door Marieke zodat de mooiste foto’s op de poster terecht kunnen komen!
Zie de foto’s voor een indruk van het resultaat. Ben je (net als ik) zo benieuwd naar hoe de poster er uiteindelijk komt uit te zien? Meld je bij Liesbeth of bij mij en krijg zo’n poster mee naar huis. Plak ‘m op je raam en laat iedereen zien dat wij ons “Thuis in de Tuinwijk” voelen!
 
Zie ik jullie op één van de zang, toneel of muziekrepetities?
Of help je een keer mee klussen bij de kostuums en decors?
 
Tot de volgende keer!
Namens de TinT-crew,
Suzanna
Concordiastraat 48a
Foto zwangere Sientje en Kapelaan
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden