Attriburen Theater Thuis in de Tuinwijk 1Beste buren, Wat gaat de tijd toch snel, over twee weken is het alweer zover! Dan is het Zomerfeest in de Tuinwijk met als belangrijk onderdeel ‘Thuis in de Tuinwijk’, oftewel TinT: een lopende theatervoorstelling door de wijk.
De voorbereidingen zijn in volle gang en veel buren zetten zich in om TinT tot een succes te maken. Zo zijn er buren die tijdens de voorstelling op 30 juni gaan toneelspelen of figureren, zingen, dansen of muziek maken. Maar er zijn ook heel veel buren die ons helpen met de organisatie en voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan het naaien van kostuums, het beschikbaar stellen van hun huis, het bouwen van maquettes, het verzamelen van decorstukken en het betrekken van nog meer bewoners uit de wijk.
Veel van jullie werken al mee of hebben aangegeven iets te willen doen. Ken je nog meer mensen die in de voorbereiding of op zaterdag 30 juni zelf zouden willen helpen? Laat het ons dan weten.
Ook hebben we nog een aantal spullen nodig. Mocht je ons aan een van onderstaande dingen kunnen helpen, dan horen wij dat graag!
- Witte lakens
- Ouderwets speelgoed
- Ouderwetse meubels en/of decorstukken
- Partytent
- Kleren uit jaren 50 (inclusief petten, klompen
Doorloop
Donderdag 21 juni 19:00 uur – Op locatie, start bij Buurtcentrum
Doorloop houdt in dat we de route gaan wandelen waarbij we als deelnemers op locatie ons stukje doen. Zo krijgen we al een goed beeld hoe het 30 juni zal gaan!

Attriburen Theater Thuis in de Tuinwijk 2Generale repetitie & Uitvoering
Vrijdag 29 juni 19:00 uur - Op locatie, start bij Buurtcentrum
Zaterdag 30 juni hele dag - Op locatie, start bij Buurtcentrum
Komt dat zien!
 
Zie voor meer infomatie de extra Tuinfluiter die volgende week uitkomt. De toegang is gratis, maar opgave is gewenst! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 06 447 469 22
 
Groetjes namens de TinT crew
Liesbeth van Hoffen (Radijsstraat 32a - 050-5773157 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Hedwich Veringa (Radijsstraat 42)
Idee Tuinwijk
Idee Comité Tuinwijk Banner Wijkwebsite
Update 31 mei 2018
Klik op de afbeelding!
 
Impressie sloop Buurtcentrum 19-24 september 2014
Sloop buurtcentrum door Luit Dijkstra
Klik op de afbeelding (Foto's door Luit Dijkstra)
Facebook Luisterwijk
Luisterwijk
Klik op de logo's
Zonnepanelen Tuinwijk  Informatie, deelname
Installatie Zonnepanelen Concordiastraat-38
Klik op de afbeeldingen!
Herinrichtingsblog Studentenbuurt 19
Herinrichting_Studentenbuurt_12_september_2011
Lees verder.... Klik ook op
Video's in HD: Klik hier
2 Tuinwijkvideo's Bessemoerpark/nieuwe Buurtcentrum van 1 en 18 april 2014
 bomen BMpark
Prunus in bloei (Inge Okken)
untitled3
Klik op de afbeeldingen!

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden